DOUŽER ODGOVORIO NA KRITIKE NAVIJAČA PARTIZANA: Amerikanac pojasnio zašto se to dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 10:53

DOUŽER ODGOVORIO NA KRITIKE NAVIJAČA PARTIZANA: Amerikanac pojasnio zašto se to dogodilo

Izazvao je mnogo reakcija.

Košđarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz u evroligaškom derbiju od Crvene zvezde sa 88:72. Atmosfera na meču bila je prkatično uobičajna za derbi dva najveća srpska kluba, ali svima sa stzane to deluje sjajno.

To je bila i reakcija Pi Džej Dožera na pitanje o atmsferi, a dok je odgovarao Amerikanac se i nasmejao. Međutim, to nije naišlo na odobravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod nekih navijača Partizana koji su mu zamerili to. Doužer je odgovorio jednom navijaču posebno posle zamerki.

 - Izvinjavam se ako se osećaš tako. Trudimo se najbolje što možemo, iako ponekad ne uspevamo. Ali, svaki put dajemo sve od sebe za ime kluba koje nosimo na dresu - napisao je Doužer, da bi potom i pojasnio. - Osmehujem se jer sam blagosloven.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.