DOMAĆINSKI: Baklave i voće dočekalo košarkaše Partizana u Turskoj

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMAĆINSKI: Baklave i voće dočekalo košarkaše Partizana u Turskoj

Uprava i košarkaši Banvita učinili su sve da se crno - beli tokom boravka u Bademiri osećaju kao kod kuće, što je istakao i trener Duško Vujošević

Košarkaši Partizana su u Turskoj, gde će igrati meč Evrokupa protiv Banvita, a domaćin se potrudio da se crno-beli osećaju veoma prijatno na gostujućem terenu.

Nakon toplog dočeka na aerodromu u Istanbulu, zvaničnici Banvita poslužili su košarkaše Partizana i stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << štab baklavama i voćem na treningu crno-belih.

"Osećamo se kao kod kuće", prenose se reči Duška Vujoševića posle ovakvog prijema, koji je retko ko kod nas mogao da zamisli tokom ovih dana uzavrelih strasti.

U okviru sedmog kola Evrokupa, Partizan i Banvit igraju u sredu od 18 sati.

Yarın akşam Banvit ile karşılaşacak olan Partizan, İstanbul'da çiçeklerle karşılandı pic.twitter.com/MaH9iefDFn

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.