DOGORELO JE: Navijači Partizana u četvrtak organizuju protest protiv klupskog rukovodstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 12:01

DOGORELO JE: Navijači Partizana u četvrtak organizuju protest protiv klupskog rukovodstva

Okupljanje u 18 časova na Terazijama.

Navijači Partizana saopštili su danas da će organizovati veliki protest protiv klupskog rukovodstva u Beogradu u četvrtak 31. avgusta, sa početkom u 18 časova na Terazijama. "Grobari" su izdali i saopštenje u kom su objasnili zbog čega će u četvrtak šetati od Terazija do stadiona Partizana.

 - Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala, Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži - stoji na početku saoštenja.

Nemaju dilemu pristalice "crno-belih" ko je kriv za aktuelno stanje u klubu koji šest godina nije osvojio titulu i koji je prošlu sezonu okončao kao tek četvrti u Superligi.

 - Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put! Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31. avgusta, pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova, posle  čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba. Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je - zaključuje se u saopštenju "grobara".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.