DOČEKASMO I TO: Konačno sudija koji voli Srbe!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEKASMO I TO: Konačno sudija koji voli Srbe!

Bilo je i vreme da neko „tera“ nešto za srpski klub!

Partizan je protiv Steaue imao, žargonski rečeno, pravo domaćinsko suđenje. Ištvan Vad, poznati sudija iz Mađarske, delio je pravdu baš onako kako su to želeli navijači Partizana.

Rumuni su u drugom poluvremenu dobili čak četiri kartona u razmaku od samo 13 minuta! Jedan je posebno bio bitan. Pocrveneo je Varela zbog starta nad Brašancem i taj momenat je odredio pobednika.

Vad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je potpuno ispravno isključio kapitena Steaue, ali zato je poklonio jedanaesterac prvaku Srbije jer se prekršaj desio van kaznenog prostora. Pošto crno-beli nisu postigli gol, Rumuni nemaju razloga da kukaju. Još jedan kuriozitet sa meča u Humskoj je podatak da su igrači Partizana prvi žuti karton dobili tek u 90. minutu, i to zbog proslave pogotka!

Navikli smo da žuti, pa i crveni, lete kao konfete prema srpskim fudbalerima. Najčešće zbog dugačkog jezika. Bilo, ponovilo se. Hvala, Ištvane.

(M. B.)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.