DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Stanojević dobio pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021, 13:28

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Stanojević dobio pojačanje (FOTO)

Pauzirao je više od nedelju dana.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević dio je značajno pojačanje u ekipi pošto se u trenažni proces vratio posle pauze više od nedelju dana Nemanja Jović. Mladi napadač je pauzirao pošto je tokom jednog treninga osetio bol u kolenu, ali je snimak magnetnom rezonancom otklonio sve sumnje da se radi o povredi meniskusa.

 - Nije ništa ozbiljno, drago mi je zbog toga. Već u nedelju se vraćam treninzima, individualnim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a od ponedeljka i sa ekipom, nadam se - rekao je Jović za klupski sajt.

Finale Kopa Amerika (02.00) donosi spektakl: Brazil protiv Argentine na Marakani u Rio de Žaneiru! Domaćini su lakše došli do završnog meča, ali i Gaučosi s Mesije pokazali su se veoma dobro. Kvota na Brazil je 2,25, na iks 3,00, na Argentinu 3,60, a na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Argentina.

Crno-beli su pripreme u Sloveniji završili kontrolnom utakmicom protiv Rostova, a Jović nije mogao da pomogne saigračima.

 - Trenirali smo naporno, svaki dan smo imali po dva treninga. Ovu utakmicu smo dobili, Rostov je sjajna ekipa. Dobra utakmica pred početak sezone - poručio je Jović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.