DOBIO ZELENO SVETLO: Još jedan prvotimac može da ide iz Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 14:22

DOBIO ZELENO SVETLO: Još jedan prvotimac može da ide iz Partizana (FOTO)

Održan sastanak u Humskoj.

Još jedan u nizu sastanaka održan je u Humskoj. Ovoga puta sa čelnicima Partizana razgovrali su golman Aleksandar Popović i njegov menadžer Zoran Stojadinović, saznaje Telegraf.

Tema sastanka bila je status čuvara mreže obzirom na činjenicu da su crno-beli na korak od angažovanja Aleksandra Jovanovića iz kiparskog Apolona.

Čuvar mreže crno-belih je dobio “zeleno svetlo” da potraži novu sredinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ukoliko ne dođe ponuda koja zadovoljava njega i klub, ostaće u Humskoj i boriće se za svoje mesto pod suncem.

Popović će se svakako pojaviti na početku priprema za novu sezonu, koji je zakazan za ponedeljak 19. juna, ali će ako se ukaže dobra prilika napustiti crno-bele tokom tekućeg leta i Partizan mu neće praviti probleme u vezi sa eventualnim obeštećenjem.

Pored Aleksandra Popovića, Partizan na platnom spisku što se golaman time ima još Nemanju Stevanovića i iskunog Milana Lukača

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.