DOBIĆEMO DVA ŠAMARA... Duljaj opominje pred Grafičar

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 16:51

"DOBIĆEMO DVA ŠAMARA..." Duljaj opominje pred Grafičar

Stručnjak crno-belih poziva na oprez.

Trener Partizana Igor Duljaj obratio se medijima pred meč 1/8 finala Kupa Srbije protiv Grafičara.

Utakmica se igra u Humskoj od 16 časova.

- Svaka je važna, tako i ova sutrašnja protiv Grafičara, bez obzira na to što je to tim iz Prve lige, ukoliko ne shvatimo ozbiljno tu utakmicu, nemamo šta da tražimo. Mlada ekipa koja je dosta agresivna, imaju veliki motiv da igraju protiv Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , ukoliko ne budemo imali ozbiljan pristup, imaćemo problema. Izbacili su Spartak iz Subotice, imaju tri pobede u poslednjih mesec dana, imaju oscilacije, što je normalno za takvu ekipu. Izgubili su u poslednjem minutu u Leskovcu od Dubočice, od ekipe koja želi u Superligu Srbije, opet se koncentrišem na našu ekipu, opet čekam, vidite kakvi su vremenski uslovi, da vidim da li će svi biti zdravi za sutrašnju utakmicu.

Svestan je stručnjak da neće biti lako.

Motiv imaju i oni i mi, pogotovo njihovi igrači koji su mladi i koji žele da se dokažu protiv Partizana, što je legitimno i što me raduje, samim tim, od igrača ću tražiti da budu skoncentrisani, da ozbiljno, koliko god to teško izgleda, znam, igrao sam Kup utakmice gde sam ispadao od ekipa koje su po snazi slabiji od Partizana, tako da... Ima mnogo primera u prošlosti, ako ne uđete onako kako bi trebalo, dobićete dva šamara, ne jedan, nego dva. Maksimalno moramo da uđemo u utakmicu i to je ono što ću tražiti od svakog pojedinca, to jeste, od celog tima koji bude izašao na teren - rekao je Duljaj, pa se potom dotakao zdravstvenog biltena.

Biće par izmena, Nikolić se vratio treninzima, imao je blagu upalu pluća koja nije bila nimalo naivna, on je takav i igrao poslednju utakmicu protiv TSC-a, Severina je počeo da trenira, shodno tome, napraviću par izmena u ekipi, videćemo opet. Čekam da se završi današnji trening, kao što ste videli, sneg je počeo, teren nije onakav kako treba da bude, znam da se u prošlosti neko povredi na treningu. Da završimo trening, pa da maksimalno izađemo na utakmicu. Naš teren, odličan teren, ne verujem da će biti publike jer ljudi rade, ali ko bude došao, on je dobrodošao.

Biće par mlađih igrača u sastavu, mogu da kažem da će sutra igrati Trifunović, Jovanović je tu iz omladinaca i biće u protokolu, u zavisnosti od rezultata videćemo da li će imati priliku da se pokaže u prvom timu.

Kada je reč o Grafičaru, Duljaj je izdvojio nekoliko fudbalera.

Tu su Ćurčić, Ajdar, Maksimović, to je ekipa koja kad ste mladi, onda imate energije, možete mnogo toga pokazati, oni su kao ekipa agresivni i ono što je kod njih najveći motiv jeste to što igraju protiv Partizana i žele da se pokažu u najboljem svetlu.

Da ne preskačemo Grafičar, najvažniji je Grafičar, ali malo u podsvesti je ono što me brine, jesu uslovi za igru, ništa više neću reći. Prvo Grafičar, pa ćemo pričati o Radničkom iz Niša - završio je Duljaj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DULJAJ PRED GRAFIČAR: ‘I oni i mi smo motivisani – To je mlada, dosta agresivna ekipa!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2023

Prilika za neke mlađe igrače da dobiju minutažu. Trener Partizana Igor Duljaj govorio je za medije uoči duela u Kupu Srbije protiv Grafičara. Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 16 časova, a evo šta je Duljaj imao da kaže: ‘Svaka utakmica je važna, kao i ova protiv Grafičara....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.