Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIŽE TEGOVE I MOLI SE: Partizanov Amerikanac spreman za Zadar? (FOTO)

Partizan je u nekompletnom sastavu u subotu poražen od Budućnosti u Podgorici, ali bi već za duel sa Zadrom Aleksandar Džikić mogao da računa na kompletan sastav.

Naime, Darel Vilijams je zbog povrede propustio gostovanje u Crnoj Gori, ali kako se radilo o ne toliko velikom problemu on će verovatno biti spreman za dvoboj sa Zadranima.
Dok su njegovi saigrači bili u Podgorici Vilijams je vredno radio u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teretani kako bi dodatno poravio svoju fizičku spremnost. Uz fotografiju Amerikanac je ostavio i komentar da “Kada razmišljaš pozitivno onda su i rezultati pozitivni. Uz molitvu do brzog ozdravljenja”.


A photo posted by Darrell Williams (@rell_46) on Jan 31, 2016 at 6:33am PST


Utakmica između Partizana i Zadra je na programu u subotu sa početkom od 21 sat.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.