Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023, 20:42

DIREKTOR PARTIZANA PRIČAO O FAKUNDU, PA POMENUO I MILOŠA TEODOSIĆA: Neverovatno kako je Zvezda uspela da potpiše Kampaca

Gostovanje sportskog direktora Partizana moglo bi da izazove mnogo reakcija u regionalnoj košarci. Pred košarkašima Crvene zvezde i Partizana nalazi se drugi evroligaški derbi, a meč koji će u petak uveče biti na programu u hali „Aleksandar Nikolić“ može da bude i presudan za plasman u plej-of na kraju ligaškog dela sezone. Samo nekoliko dana […] The post DIREKTOR PARTIZANA PRIČAO O FAKUNDU, PA POMENUO I MILOŠA TEODOSIĆA: Neverovatno kako je Zvezda uspela da potpiše Kampaca appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda pod posebnim uslovima ponudila karte Partizanu

Izvor: Danas, 25.Jan.2023

U petak je na programu evroligaški večiti derbi čiji će domaćin biti Crvena zvezda u hali "Aleksandar Nikolić" (19.00).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.