Izvor: Radio Dunav, 25.Okt.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINAMO OSMICOM IPSRATIO KULU, POBEDA PARTIZANA U KLJAJIĆEVU

Prethodnog vikenda odigrano je 8. kolo Međuopštinske lige 1. razred i 7. kolo Međuopštinske lige 2. razred, a timovi iz apatinske opštine postigli su sledeće rezultate.
Jedinstvo sa Ribareva poraženo je na gostovanju u Bačkom Monoštoru od ekipe Dunav rezultatom 3:0. Istim rezultatom kupusinski Partizan je trijumfovao na gostovanju u Kljajićevu kod ekipe Kordun.
Sledeću utakmicu obe ekipe igraju protiv Omladinca, sa tim da će “salašari” dočekati Bukovčane, a Kupusinci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ekipu iz Deronja.
Dinamo iz Sonte je konačno uspeo da trijumfuje i to više nego ubedljivo. U sednom kolu Sonćani su nadigrali KFK Kulu sa 8:2. Naredno kolo doneće im gostovanje u Bezdanu ekipi Sport.
Terekveš je bio slobodan prethodnog vikenda, a već ovog na stadionu u Svilojevu gostije OFK Metalac iz Sombora i biće ovo prilika za osvajanje nova tri boda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.