DILEMA ZA PARTIZAN: Defanzivac pred odlaskom iz Humske, ali crno-beli vagaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 16:58

DILEMA ZA PARTIZAN: Defanzivac pred odlaskom iz Humske, ali crno-beli "vagaju" (FOTO)

I igrač bi da menja sredinu...

Kazahstanski Ordabasi zainteresovan je za usluge fudbalera Partizana Zlatana Šehovića - saznaje Telegraf. Oni bi da dovedu igrača na jednogodišnju pozajmicu, ali crno-beli se premišljaju oko puštanja levog beka.

Ukoliko bi Šehović prešao u redove Ordabasija, što i sam želi, crno-beli bi na poziciji levog beka ostali praktično sa jednim fudbalerom-Nikolom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Antićem, koji ne bi imao alternativu.

Otuda u Humskoj nisu još dali konačan odgovor, jer "češljaju" tržište, a uz to pokušavaju da dogovore sa Kazahstancima i nešto bolji dogovor.

Ordabasi bi pozajmicu bez prava otkupa sa preuzimanjem čitave plate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.