DIJARA OPLEO: Uprava je pravila mnogo GLUPE poteze

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 23:04

DIJARA OPLEO: Uprava je pravila mnogo GLUPE poteze

Bivši fudbaler Partizana bez dlake na jeziku.

Ljubimac navijača Partizana Lamin Dijara (36) je u Humskoj proveo četiri sezone i za to vreme je sa crno-belima osvojio četiri titule prvaka Srbije i dva nacionalna Kupa, a veruje da bi i "pod stare dane" mogao da bude od pomoći Parnom valjku. Senegalac je to potvrdio i u razgovoru za Kurir kada je naveo i da je bio odličan prošle sezone u Turskoj, ali da je njegov Elazigspor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispao iz lige zbog glupih poteza uprave kluba.

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana je istakao da bi bio najsrećniji kada bi dobio priliku da još koji put zaigra u crno-belom dresu.

- Voleo bih da se vratim. Barem šest meseci da odigram u Partizanu, da još malo slušam Grobare kako pevaju, pa onda mogu i da završim karijeru. Vidim da su mnogi dobili šansu da se vrate, pa što i mene ne bi pozvali - rekao je Dijara.

Iako je u godinama, Dijara veruje da i dalje može da trese mreže.

- Ja sebe još smatram igračem. Ne razmišljam o penziji, jer stvarno se dobro osećam. Igrao sam za turskog drugoligaša Elazigspor, dobro, ispali smo zbog mnogo glupih poteza uprave, ali ja sam na 15 utakmica dao osam golova. Lagano. U boljoj ekipi mogu i više.

Takođe, nahvalio je i udarnu iglu Parnog valjka Umara Sadika.

- Mogao bih da se borim sa njim za mnutažu. On je mnogo dobar, ali znam sebe. Oni sad kažu "Diki, ima 36 godina, nije ta brzina", ali ja mislim da bih opet bio među tri najbolja strelca. Ali, dobro, razumem... Moj Partizan uvek mlađe stavlja na teren, moraju od toga da žive, a znam i za pravilo da igra malo stranaca - poručio je Semegalac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.