DIJABATE NAPUŠTA PARTIZAN? Stigla ponuda koju u Humskoj ne mogu da odbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 14:22

DIJABATE NAPUŠTA PARTIZAN? Stigla ponuda koju u Humskoj ne mogu da odbiju

Seli su u Francusku.

Beogradski Partizan rekonstruiše tim za narednu sezonu. U to ime, tim iz Humske su već napustili Vujačić i Rikardo, a sada bi njihovim stopama mogao još jedan fudbaler.

U pitanju je Fuseni Dijabate, fudbaler crno-belih koji je imao problema i sa ponašanjem u drugom delu sezone, ali je nesumnjivo jedan od najkvalitetnijih koje trenutno Partizan ima u svojim redovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dijabate je meta Avra, tima koji je uspeo da se domogne Lige 1 posle odlične sezone u drugom rangu francuskog fudbala.

Navodno su pregovori odavno počeli, a Partizan bi mogao i da zaradi od transfera.

Ugovor ima na još dve godine sa crno-belima, ceni se ovaj fudbaler na oko 5 miliona evra, ali u Avru žele da iskoriste finansijsku nestabilnost Partizana i definitivno će pokušati da ga se domognu za znatno manje novca.

Igor Vujačić je otišao za milion evra, za 1,5 miliona je otišao Rikardo Gomeš, Vanja Vlahović je novi član Atalante za oko 500 hiljada, a Slobodan Urošević je otišao za svega 200 hiljada evra...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.