DETONACIJA U HUMSKOJ: Partizan želi zvezdu Olimpijakosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:22

DETONACIJA U HUMSKOJ: Partizan želi zvezdu Olimpijakosa

Bilo bi to vrhunsko pojačanje.

Kao što je rekao hrvatski trener Aleksandar Petrović ovaj period sezone je idealan da klubovi spreme plan za narednu sezonu i da ispipaju puls potencijalnim letnjim pojačanjima.

Pojedini grčki mediji tako već pišu da bi Olimpijakos na isteku sezone mogao da ostane bez vrsnog beka šutera Ajzee Kenana (32, 183 cm).

Američki bek je drugi strelac tima (12,7 poena u proseku u Evroligi), ima odličan procenat šuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za tri (46,6 odsto), pa ne čudi što se za njegove usluge interesuje nekoliko evroligaša.

Zanimljivo, na spisku potencijalnih kupaca se nalaze Virtus, Makabi, Anadolu Efes i, što priči daje dozu drame, Partizan!

Videćemo da li ovoga puta u dimu ima i naznaka žešće vatre ili grčki mediji jednostavno prave “zvrčku” tamo gde je nema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.