DEK O PORAZU OD PARTIZANA: Nismo imali sreće sa sudijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 15:16

DEK O PORAZU OD PARTIZANA: Nismo imali sreće sa sudijama

Argentinac veruje u Real pred drugu utakmicu sa crno-belima.

Košarkaš Real Madrida Gabrijel Dek izjavio je kako očekuje pobedu u drugoj utakmici plej-of serije Evrolige protiv Partizana (četvrtak, 20.45).

Crno-beli su slavili u utorak 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi i poveli sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji koja se igra na tri pobede.

- Mogli smo nešto ranije da zatvorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč. Nismo imali sreće sa trojkama, a i sa pojedinim odlukama sudija. Nemam šta da zamerim saigračima na trudu. Moramo da ostanemo fokusirani do kraja, da ispravimo greške i da zaboravimo prošli meč da bi bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku navijača. Pobeda je Partizanu dala samopouzdanje, ali mi moramo da budemo agresivni i da igramo svoju igru. Svaki naredni meč je finale - naveo je Dek.

Treća utakmica je na programu drugog maja u Beogradu, a eventualna četvrta dva dana kasnije, takođe u glavnom gradu Srbije.

Eventualna majstorica je na rasporedu devetog maja u Madridu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.