DEFINITIVNO NAPUŠTA HUMSKU: Miljenik Grobara donosi MILIONE Partizanu, ali i Čukaričkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 18:32

DEFINITIVNO NAPUŠTA HUMSKU: Miljenik Grobara donosi MILIONE Partizanu, ali i Čukaričkom!

Novac se deli i sa Čukaričkim...

Posle Mihajla Ilića koji će karijeru nastaviti u Bolonji, kofere je spakovao i Kristijan Belić. Centralni vezni fudbaler Partizana nastaviće karijeru u AZ Alkmaru, saznaje Mozzart Sport, a Holanđani će obeštećenje platiti 3.700.000 evra od kojih će polovina završiti u kasi crno-belih, a ostatak na računu Čukaričkog.

Iako je rukovodstvo Partizana istaklo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se potruditi da ove zime zadrži ekipu na okupu, kako bi ostali konkurentni u borbi za titulu, ponude koje su stigle na crno-belu stranu Topčiderskog brda uspele su da primoraju aktuelnog lidera Mozzart Bet Superlige da promeni stav i odrekne se dvojice igrača sa značajnom ulogom tokom jeseni.

Kako bilo, Belić je svoj mandat u Partizanu odradio muški, pravdajući svaki sekund na terenu. Imao je epizodnu ulogu u kratkom mandatu Ilije Stolice, ali je u njemu nešto video Gordan Petrić ukazavši mu veliko poverenje i radeći sa njim na ispravljanju mana, koje su se mahom ticale žutih i crvenih kartona usled žestokog stila igre.

U tom smeru je nastavio i Igor Duljaj, pa je u prethodnoj polusezoni Belić postao nezamenljiv igrač u timu, privlačeći pažnju brojnih klubova.

AZ Alkmar ga je pratio mesecima, procenio da je fudbaler koji može da pomogne u Erediviziji i odmah po okončanju sezone sve je vrlo brzo dogovoreno, jer je i sam Belić prihvatio uslove holandskog kluba.

Kristijan Belić je za Partizan odigrao 55 mečeva u svim takmičenjima, postigao tri gola i upisao sedam asistencija, a u Holandiju odlazi kao miljenik navijača zbog srčanosti koju je pokazivao braneći boje kluba iz Humske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.