Izvor: Kurir, 08.Jul.2010, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANILOVIĆ: DAJTE NAM DULETA U EVROLIGI

Predsednik Partizana Predrag Danilović kaže da bi voleo da se klub nađe u istoj grupi Evrolige sa CSKA, koji predvodi Vujošević

Dođi, Dule, na mesto „zločina“. Predsednik Partizana Predrag Danilović kaže da ne bi imao ništa protiv da se crno-beli nađu u istoj evroligaškoj grupi sa CSKA, koji trenira Duško Vujošević! Ako današnji žreb u Barseloni tako odluči, desiće se gotovo nestvarna scena: >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Dule sedi na klupi rivala crno-belih. Poslednji put to se dogodilo još kada je predvodio Radnički u sezoni 2000/2001. Vujošević se već izjasnio da ne bi imao ništa protiv da se na jesen pojavi u Pioniru.

- I ja bih voleo. Voleo bih zbog njega, ali videćemo - kratko je na ovu temu rekao Danilović.

On se potom osvrnuo na skandalozan kriterijum Evrolige po kojem je Partizan uoči žreba za grupe svrstan u treći šešir.

- I prošle godine sam u nekoliko navrata govorio da se sa Evroligom nikada ništa ne zna. Apsolutno nam nije jasno o kakvim kriterijumima se radi, navodno se računaju rezultati u poslednje tri godine. Ali pogledajte šta smo uradili u našem prvenstvu i Evroligi da bismo završili u trećem šeširu - smatra Danilović.

Ugovor sa Telekomom

Najuspešniji srpski košarkaški klub od juče se zove Partizan MTS, pošto je Telekom Srbija odlučio da u naredne tri godine konkretnije pomogne i postane generalni sponzor. Ugovor su potpisali predsednik crno-belih Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Branko Radujko. Iako je vrednost trogodišnje saradnje poslovna tajna, nezvanično se pominje suma od dva miliona evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.