DAN POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Oglasio se predsednik Partizana! Mijailović je imao poruku i za Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Oglasio se predsednik Partizana! Mijailović je imao poruku i za Zvezdu!

Crno-beli odbranili "Žućkovu levicu"

Pobedom nad večitim rivalom Crvenom zvezdom, košarkaši Partizana osvojili su treći pehar zaredom u Kupu Radivoja Koraća.

Crno-beli su u dramatičnom meču najpre na jedvite jade izborili produžetak, a potom iskoristili pad u igri tima sa Malog Kalemegdana i na kraju zasluženo slavili.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović nije propustio priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dan posle finala u "Čairu" čestita igračima i stručnom štabu Parnog valjka.

Čestitke igračima i stručnom štabu! Još jednom ste dokazali da imate veliko srce i da vaša vera u uspeh ne poznaje granice!

Čestitam i ekipi @kkcrvenazvezda i njihovom stručnom štabu na fer borbi i velikoj utakmici čiji smo akteri sinoć bili zajedno.#KKPartizan pic.twitter.com/7zUQNIKzCR

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) February 17, 2020

– Čestitke igračima i stručnom štabu! Još jednom ste dokazali da imate veliko srce i da vaša vera u uspeh ne poznaje granice! - napisao je Mijailović, a potom se obratio i večitom rivalu sa Malog Kalemegdana:

- Čestitam i ekipi Crvene zvezde i njihovom stručnom štabu na fer borbi i velikoj utakmici čiji smo akteri sinoć bili zajedno - oglasio se Ostoja Mijailović na društvenim mrežama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa finalnog meča iz Niša.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.