DALO VS VESTERMAN: Kakvi su ovo majstori, svako na svoj način! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALO VS VESTERMAN: Kakvi su ovo majstori, svako na svoj način! (VIDEO) (FOTO)

Bivši Partizanovi igrači prate šta se dešava sa klubom, kave partije pružaju puleni Duška Vujoševića (baš danas se oglasio bivši kapiten Žo Lovernj sa jednim pitanjem upućenim navijačima). Prate i Grobaro šta rade njihovi bivši igrači, ali i saigrači.

Limož Lea Vestermana je poveo sa 1:0 u polufinalnoj seriji protiv Nansija, a jedan od najlepših poteza na meču delo je ‘Partizanovog Francuza’. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << A to nije promaklo Borisu Dalou… 

Izvor: Vine
Imao je Dalo i šta da doda i to na čistom srpskom:

 
Šta dodati na ovo nego: Kakvi su ovo majstori. Svako na svoj način.
Leo je ovom fintom sve ostavio bez daha, a Dalo… pa recimo da nije napravio ni jednu jedinu grešku i sve lepo napisao na srpskom… 

The post DALO VS VESTERMAN: Kakvi su ovo majstori, svako na svoj način! (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.