DALEKO JE BOLJI OD LESORA I KAMPACA: Partizan dovodi ekstra pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 14:42

DALEKO JE BOLJI OD LESORA I KAMPACA: Partizan dovodi ekstra pojačanje (FOTO)

Iza njega je sezona iz snova.

Jeste 13. jul, ali nije baskuzan, već srećan za navijače Partizana. Danas je klub iz Humske dobio dva velika pojačanja. Vratio se Ognjen Jaramaz iz Bajerna, a došao Mateuš Ponitka iz Bajerna.

Dok navijači crno-belih sa nestpljenjem iščekuju šta će biti sa Nikolom Mirotićem, čelnici Partizana rade na transferu iz komšiluka.

Kako saznaje MaxBet Sport na spisku želja Partizana nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MVP ABA lige Luka Božić . U izboru za MVP dobio je 79 odsto glasova, na drugom mestu je bio Fakundo Kampaco (12,3), a treći Matijas Lesor (7,1) što najboklje govori koliko je Božić bio dominantan.

Luka Bozic was named ABA League Player of the Year. He recorded averages of

22.0 PPG

9.8 RPG

6.4 APG

51.6 FG%

32.6 PIR pic.twitter.com/mg7L4xdsZB

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) April 28, 2023

Prosečno je Božić prošle sezone u dresu Zadra beležio 22 poena i imao je 9,8 skokova i 6,4 asistencije, uz indeks korisnosti 32,6 po meču.

Božić ima 27 godina, pre Zadra igrao je Zagreb, Budućnost i Široki. Standadrni je reprezentativac Hrvatske.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.