DA SE NAJEŽIŠ! Partizanovci odali počast Veličkoviću - vođi kojeg je likvidirao klan Veljka Belivuka (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:50

DA SE NAJEŽIŠ! Partizanovci odali počast Veličkoviću - vođi kojeg je likvidirao klan Veljka Belivuka (FOTO/VIDEO)

Navijači Partizana okupljeni pod zastvom Partizanovci, na svom oficijalnom jutjub kanalu stihovima pesme grupe JNA "Dete Partizana" oprostili su se od bivšeg vođe Gorana Veličkovića Goksija.

U Sabornoj crkvi u Beogradu, danas tačno u podne, supruga brutalno ubijenog Veličkovića, zajedno sa prijateljima, organizovala je opelo kome je prisustvovalo nekoliko stotina navijača Partizana. Oni su nosili crne majice sa žutim natpisom na leđima: "Gore na nebu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << armija prava" i veliki barjak sa likom ubijenog Veličkovića.

Ista grupa navijača uradila je i mural posvećen Goksiju na Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice gde su danas položeni venci i zastave navijačkih grupa i zapaljene sveće.

Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po poslednji put oprostili od svog "saborca sa šipke."

Putem društvenih mreža simaptizeri crno-bele boje i dalje se opraštaju od brutalno ubijenog Veličkovića, a najviše pažnje privukao je video na jutjub kanalu Partizanovci na koji je malo ko ostao ravnodušan.

Podsetimo, Veličkovića je na sastanak smrti dovezla supruga. Ona ga je 3. avgusta 2020. ostavila u Višegradskoj ulici u centru Beograda i to je bio poslednji put da ga je videla.

- Pošto se nije vratio kući, žena je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo i prijavila je slučaj policiji. Ona je slutila da Goran nije više među živima, a njene crne slutnje su se obistinile 4. februara, nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove monstruozne kriminalne grupe - priča sagovornik Kurira.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.