DA PROBAMO DA ODIGRAMO NAJBOLJU MOGUĆU UTAKMICU: Obradović se oglasio pred Igokeu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 16:33

"DA PROBAMO DA ODIGRAMO NAJBOLJU MOGUĆU UTAKMICU": Obradović se oglasio pred Igokeu!

Nastavlja se regionalna liga...

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 20 sati dočekuju Igokeu u 25.kolu ABA lige u Štark areni. "Parni valjak" ovaj susret dočekuje posle plasmana u Top 8 Evrolige, ali i kao vodeći na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 21 poebde i dva poraza.

- Treba da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - istakao je trener Partizan Željko Obradović.

Košarkaš Alen Smailagić veruje da će crno-beli biti odmorni pred sutrašnji duel.

- Malo smo odmorniji nakon jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo da odigramo svesno da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovu igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi - poručio je Smailagić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ: ‘Veliki respekt prema rivalu, moramo odigrati najbolje moguće!’

Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2023

Crno-bele tri koraka dele od osvajanja liderske pozicije i obezbeđene prednosti domaćeg terena u plej-ofu! Košarkaši Partizana u ponedeljak, u terminu od 20 časova, dočekuju ekipu Igokee. Utakmica 25. kola Admiral bet ABA lige igra se u ‘Štark Areni’, a crno-beli su odlučili da deci mlađoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Fešta u Areni: Partizan čeka Igokeu

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 10:37

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu od 20 časova, u 25. kolu regionalne ABA lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.