Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SU STIGLI DO OVE LEKCIJE? Vujošević na čistom srpskom komunicira sa igračima (VIDEO)

Dolaskom Duška Vujoševića na klupu Limoža rezultati francuskog kluba su odjednom postali bolji o čemu svedoči i plasman u osminu finala Evrokupa.

Da se Vujošević u potpunosti razume sa igračima, iako ne govori francuski, i bez prevodioca govori snimak tajm-auta sa sinoćnjeg meča protiv PAOK-a.
Nezadovoljan igrom svojih izabranika koji su dozvolili Grcima da im se primaknu u trećoj deonoci bivši trener >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana imao je šta da im kaže na tokom jednominutnog odmora, a očigledno je da oni shvataju šta im govori.

(Izvor: Youtube/Miško Popović)
Podsećamo da jedan navijački portal iz Limoža pomaže igračima u učenju srpskog jezika, ali pitanje je da li je ova lekcija bila na repertoaru.
Neposredno posle utakmice crnogorski stručnjak je ispred dvorane u Limožu od navijača dobio zanimljiv poklon, znate li o čemu se radi?
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Ovaj rezultat izgleda divno!

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Posle pobede Limoža nad PAOK-om i plasmana u nokaut fazu Evrokupa, trener francuskog tima Duško Vujošević bio je oduševljen tim uspehom.. . – Kada pogledate gde smo bili pre izvesnog vremena, onda ovaj rezultat izgleda divno. PAOK je tim koji zna da igra, pa je pritisak bio na nama. Pobedili su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.