DA LI ĆE SE VESELI VRATITI U PARTIZAN? Oglasio se Miško Ražnatović - OVO će zanimati sve grobare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 14:36

DA LI ĆE SE VESELI VRATITI U PARTIZAN? Oglasio se Miško Ražnatović - OVO će zanimati sve grobare!

Dugo se priča o tome.

Prethodnih dana pojavila se informacija da bi Jan Veseli mogao da se vrati u Partizan iz Fenerbahčea.

Sjajni Čeh je nedavno postao član agencije Miška Ražnatovića, ta vest odjeknula je jako u srpskim medijima, međutim, ubrzo se pojavila i informacija da će napustiti Istanbul, što je podgrejalo nadu navijača Partizana.

Grobari su, naime, potajno priželjkivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će svog ljubimca ponovo gledati u crno-belom dresu, međutim, jedan od najuspešnijih svetskih menadžera se oglasio i razjasnio o čemu se radi.

After reading some fake news today, I need to clarify situation regarding the future of Jan Vesely! The player is under the contract with Fenerbahce and there are no considerations and possibilities to play for any other European club in 2021 22 season!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 8, 2021

– Nakon što sam danas pročitao neke lažne vesti, moram da razjasnim situaciju u vezi sa budućnošću Jana Veselog. Igrač je pod ugovorom sa Fenerbahčeom i nema razloga i mogućnosti da igra za bilo koji drugi evropski klub u sezoni 2221. 2021 – napisao je Ražnatović na svom Tviter nalogu.

Veseli i Partizan, ovog leta ne. Definitivno.

Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.