Izvor: HotSport.rs, 09.Nov.2023, 15:20

DA LI ĆE MADAR IMATI PAKLENI DOČEK OD STRANE ‘GROBARA’?: Itudis otkrio kako je spremio Izraelca za ovaj meč!

‘Madar će prvi put zaigrati pred navijačima Partizana na suprotnoj strani, posle ne baš lepog rastanka.’ Trener Fenerbahčea, Dimitris Itudis govorio je za Telegraf o večerašnjem susretu protiv Partizana u Evroligi. Dotakao se i Jama Madara koji je ‘crno-bele’ napustio na ne baš lep način, a ‘Grobari’ mu to sigurno nikada neće zaboraviti i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sigurno će mu spremiti paklenu ‘dobrodošlicu’. Itudis je istakao da je sa Madarom radio na psihološkom ... Read more
The post DA LI ĆE MADAR IMATI PAKLENI DOČEK OD STRANE ‘GROBARA’?: Itudis otkrio kako je spremio Izraelca za ovaj meč! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.