DA LI ĆE BITI MEČA NA BRDU? Partizan doneo odluku da li će opet igrati protiv Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 14:01

DA LI ĆE BITI MEČA NA BRDU? Partizan doneo odluku da li će opet igrati protiv Čukaričkog

Crno-beli u utorak nisu želeli da nastave meč.

Veliko je pitanje da li će se utakmica 30. kola Mozzart bet Superlige između Čukaričkog i Partizana nastaviti u sredu u 18 časova.

Čukarički je zvanično zatražio da se meč registruje službenim rezulttaom 3:0, a između redova se da naslutiti da crno-beli sa Banovog brda nisu spremni da nastave utakkmicu.

Sa druge strane, Telegraf piše da će se gostujući fudbaleri pojaviti na terenu u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Košutnjaka u terminu nastavka utakmice (18 časova) i da su spremni da završe duel poslednje runde regularnog dela sezone.

Utakmica beogradskih rivala prekinuta je u utorak posle 20 minuta pošto su navijači Partizana nekoliko puta prekidali meč ubacivanjem baklji u teren, a zatim je došlo do tuče policije i Grobara.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.