Cvetković: Ostao sam u odličnim odnosima sa Zvezdom, pripadnost Partizanu dokazaću na terenu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Ostao sam u odličnim odnosima sa Zvezdom, pripadnost Partizanu dokazaću na terenu

„Nadamo se da će mlad tim najkasnije naredne godine postati pobednički“, najavljuje Kosta Perović

Novi košarkaš Partizana Aleksandar Cvetković izjavio je da ne očekuje burnu reakciju navijača Crvene zvezde, iako je svojevremeno nosio dres tog kluba.

Ovo je sastavni deo našeg posla, ostao sam u odličnim odnosima sa upravom i igračima Crvene zvezde, ali moj novi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim je Partizan i svoju pripadnost pokazaću na terenu. Desilo se da ovde dobijem priliku i mislim da nema potrebe za bilo kakvim reakcijama navijača“, rekao je Cvetković novinarima u Pioniru na predstavljanju novog tima crno-belih.

On je posle pozajmice u MZT-u ovog leta trenirao sa Valensijom, ali nije uspeo da pronađe inostrani angažman.

Vreme je prolazilo, čekao sam klub iz inostranstva i na kraju oberučke prihvatio Božićev poziv. Svi znamo ko je on bio, ubeđen sam da će mi mnogo pomoći, s obzirom na poziciju na kojoj je igrao“, zaključio je Cvetković.

Novi kapiten Parrizana, mladi Vanja Marinković, rekao je da nema prevelika očekivanja pošto je ekipa mnogo slabija u odnosu na prošlu sezonu.

Rad sa Božićem je drugačiji, neće mu biti lako da preuzme ulogu prvog trenera od Duška Vujoševića. Očekujem da dobro igram, a uloga u timu će sama doći“, rekao je Marinković.

Povratnik u redove crno beli Kosta Perović veruje da će se uspešno uklopiti u tim i biti na visini zadatka.

Biće ipak potrebno vreme, jer deset meseci nisam igrao. Imamo mlad tim, sve su to perspektivni momci, željni dokazivanja. Kompletno je nova priča sa drugim rukovodstvom, svi smo u istom košu. Ne znam kako će to izgledati na terenu, a nadam se da ćemo, ako ne ove, onda sledeće godine postati pobednički tim“, rekao Perović.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Pokazaću pripadnost na terenu

Izvor: B92, 01.Okt.2015

Novi košarkaš Partizana Aleksandar Cvetković izjavio je ne očekuje burnu reakciju navijača Crvene zvezde, iako je svojevremeno nosio dres tog kluba..."Ovo je sastavni deo našeg posla, ostao sam u odličnim odnosima sa upravom i igračima Crvene zvezde, ali moj novi tim je Partizan i svoju pripadnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.