Ćurković predvodi UO Partizana

Izvor: B92, 21.Dec.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurković predvodi UO Partizana

Ivan Ćurković predvodi Upravni odbor Partizana u tehničkom mandatu, pišu ’Večernje Novosti’.

Upravni odbor crno-belih, u sastavu Vojkan Nedić, Milorad Včelić, Milan Obućina, Miloš Vazura i Ivan Ćurković, održao je u ponedejak sednicu na kojoj nije bilo Zorana Popovića, doskorašnjeg predsednika.

Popović je posle poraza od Augsburga u Beogradu zajedno sa Upravnim odborom podneo ostavku. Skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik, biće zakazana do 11. januara, navode 'Novosti'.

Prethodno bi kandidati trebalo da objave svoje kandidature i dobiju podršku delegata, a u beogradskim medijima se spekulisalo prethodnih dana da će se na čelo kluba vratiti Ivan Ćurković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.