Čukarički doveo prvog univerzalca Superlige!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički doveo prvog univerzalca Superlige!

Posle Drnčića i Crnomarkovića još jedno zvučno pojačanje stiglo na Brdo...

Pojačavaju se Partizan i Crvena zvezda, ali sasvim pristojno se pojačava i Čukarički! Klub sa Banovog brda angažovao je danas prvog univerzalca domaće Superlige Darka Puškarića (31)!

Puškariću, rođenom Novosađaninu, istekao je ugovor sa Vojvodinom i on je bio slobodan u izboru nove sredine. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << A kako ga Nenad Lalatović jako dobro poznaje iz svojih novosadskih dana, odlučio je da ga angažuje u svom novom klubu. Ugovor će biti potpisan na godinu dana.

Darko Puškarić je pre tri godine stigao na Karađorđe iz subotičkog Spartaka. U crveno-belom dresu najstarijeg superligaša etablirao se kao neuobičajeni igrač svestranih sposobnosti, koji pokriva nekoliko pozicija u timu. Viđali smo ga tako u ulzi krila, pa zadnjeg veznog, čak i beka, da bi poslednjih godinu dana izrastao u jednog od najboljih štopera domaćeg šampionata.

Kao takav, Puškarić će bez svake sumnje predstavljati možda i najveće pojačanje za Čuku ovog leta, mada se lista dolazaka kada su Brđani u pitanju sigurno neće ovde završiti.

Podsetimo, Čukarički je do sada angažovao bivšeg Partizanovog bombardera Nikolu Drinčića, zatim Đorđa Crnomarkovića koji se prošle sezone nije snašao u Olimpiji, pa je došao kao slobodan igrač, a pre nekoliko dana završen je i transfer golmana Zemuna Aleksandra Kirovskog.

Reklo bi se da Čuka ponovo sastavlja ozbiljan tim kome će cilj biti novi izlazak na evropsku scenu...

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Posle bivših igrača Zvezde i Partizana, Čukarički doveo i aduta Voše!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017

Fudbaler Darko Puškarić potpisao je ugovor na godinu dana sa Čukaričkim...- On je u naš klub došao iz Vojvodine, a može da da igra na više pozicija u veznom redu i u odbrani, polusezonu u bivšem klubu proveo je na mestu centralnog beka - navodi se u saopštenju Čukaričkog...On je četvrto...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.