Čudesni Andrija Živković igrao povređen: Babović me razume (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni Andrija Živković igrao povređen: Babović me razume (VIDEO)

„Uvek ćemo ovako da igramo“, samouveren je dvostruki strelac protiv Augzburga

Još jedno blistavo izdanje Partizana na evropskoj sceni. Posle Dile Gori, Steaue, BATE Borisova i AZ Almara, crno-beli su savladali i Augzburg. Dakle, na koga god su se namerili - uzeli su mu meru. I ponovo je, kao i na većini utakmica, zablistao Andrija Živković.

Momak koga je trener Zoran Milinković opisao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao biser srpskog fudbala postigao je dva gola na Impuls areni i - baš u skladu sa nazivom stadiona - dao impuls srpskom prvaku za prvu pobedu u Nemačkoj u istoriji kluba.

Kada smo dolazili, pričali smo da idemo na pobedu. To smo i dokazali. Tako ćemo uvek da igramo, samo da imamo malo više sreće. Za sada nam dobro ide i nadam se da će nastaviti tako. Ova pobeda nam jako znači na samopouzdanju“, ispričao je Živković posle meča, a prenosi Mondo.



Zasluge za premijerni gol, šampion sveta sa Novog Zelanda raspoređuje na ravnopravne delove, hvaleći i asistecniju večeras sjajnog Stefana Babovića.

Stefan me baš razume na terenu. Poslao mi je odličnu loptu“, rekao je Andrija Živković i napomenuo da je kraj utakmice igrao povređen“. „Imao sam problema sa zadnjom ložom poslednjih 10-15 minuta, ali sam izdržao“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.