Crnogorac iz Italije u Španiju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac iz Italije u Španiju

Bivši fudbaler Partizana Stevan jovetić karijeru će nastaviti u Primeri, tačnije u ekipi Sevilje u koju stiže kao pozajmljeni igrač Intera.

Ovu vest prenosi Korijere delo Sport koji u svom članku dodaje da će Andalužani u junu imati pravo preče kupovine kada je u pitanju kapiten reprezentacije Crne Gore.

Treneri u interu su se menajli, ali Jovetićev statis nije pa je u prvom delu sezone odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samo 69 minuta za “neroazure”.

Jovetić je 2008. godine iz Partizana prešao u Fiorentinu za koju je igrao punih pet sezona, da bi se potom preselio u Mančester Siti iz kog je u leto 2015. godine stigao na Meacu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.