Crno na belo - Šta je sve Partizan morao da plati, kome i koliko?

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno na belo - Šta je sve Partizan morao da plati, kome i koliko?

Najveći deo posla je obavljen, problema ne bi trebalo da bude.

Kako učešće na evropskoj sceni naredne sezone ne bi bilo dovedeno u pitanje, klub iz Humske morao je do kraja marta da izmiri brojne finansijske obaveze.

To je i učinjeno, a današnji ''Žurnal'' otkrio je koliko su novca crno-beli morali da ''iskeširaju'' ovih dana.

Ukupna isplaćena suma se kreće oko dva miliona evra.

Od toga, 800.000 evra je otišlo na poreske obaveze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otprilike isti iznos uplaćen je Slovanu iz Bratislave na ime rate za letošnji transfer Sejdube Sume, a izmirena je i obaveza prema belgijskom Vesterlou za transfer štopera Nemanje R Miletića.

Međutim, ni to nije sve. Kako smo izvestili proteklih dana, crno-beli su morali izmire obavezu i prema Fudbalskom savezu Srbije zbog dugovanja iz oktobra 2016. godine, ali taj iznos je FSS namirio od novčanih sredstava koja su Partizanu sledovala od učešća u evropskim takmičenjima u tekućoj sezoni.

Pomenuti list navodi da je klubu iz Humske za tu svrhu odbijeno pola miliona evra od strane FSS.

Posle svega, iz Partizana su demantovali da postoji problem sa pojedinim igračima iz aktuelnog sastava i potvrdili da je sa golmanom Markom Jovičićem i napadačem Leandreom Tavambom postignut dogovor i da će obaveze prema njima dvojici biti naknadno izmirene.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vazurin raport - Partizan čeka licencu i gradi tim za Evropu

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura govorio je za "Partizanov vesnik" o gorućim pitanjima vezanim za evropsku licencu i jačanje ekipe u letnjem prelaznom roku...Najavljivali su pojedini domaći mediji da Partizanu "visi evropska licenca" zbog obaveza koje je morao da izmiri do kraja marta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.