Crno-beli tuguju...

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli tuguju...

Fudbaler Partizana Darko Brašanac istakao je da njegova ekipa nije na pravi način ušla u 149. večiti derbi.

- Težak poraz i utakmica za nas, ali zanimljiv derbi. Ne znam šta bih rekao, nemam neki komentar u ovom trenutku. Oni su dosta bolje otvorili utakmicu. Imali smo psihološku prednost posle izjednačenja, ali nismo uspeli - rekao je Brašanac novinarima posle meča.

On je naglasio da je drugi gol Vijeire bio fenomenalan, ali i da nije presudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ovoj utakmci.

- Fenomenalan gol i da nije ušao ko zna šta bi se desilo. Čestitao bih Zvezdi pobedu, a mi treba što pre da se oporavimo jer nas čeka paklen ritam - dodao je Brašanac.

Nikola Ninković poručio je da je Zvezda bolje ušla u meč i zasluženo slavila.

- Poveli su 1:0 i to je trebalo da nam bude jasan signal. Na svu sreću uspeli smo da izjednačimo, ali Vijeira je u nastavku postigao sjajan gol. Svaka čast. Imali su dosta sreće i mi nismo imali snage da se vratimo u utakmicu - rekao je Ninković.

On je naglasio da se ekipa okrećemo nastavku prvenstva i Ligi Evrope.

- Ne znam šta nam se desilo u poluvremenu, šef je pričao da treba da se trgnemo i da smo imali sreće kod izjednačenja. Tražio je drugačiji pristup, ali nismo uspeli, crveno-beli su zasluženo slavili - rekao je Ninković.

Andrija Živković ocenio je da su propuštene šanse odlučila ishod meča na stadionu "Rajko Mitić".

- Loše smo ušlo u utakmicu, ni sam ne znam šta nam se desilo. Kasno smo se probudili, prvo poluvreme nismo igrali kako treba, u drugom smo bili malo bolji, ali manjak koncentracije nas je koštao. Nismo iskoristili šanse - rekao je Živković.

Kapiten Partizana Saša Ilić istakao je da su greške crno-belih odlučile derbi.

- Iskoristili su šanse i naše individualne greške. To skupo košta u derbiju. Primili smo drugi gol. Moja izgubljena lopta i sjajan gol Vijere. Na velikim utakmica to se skupo plaća. Posle je bilo izuetno teško igrati - zaključio je ilić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brašanac: Težak poraz, Zvezda bolje otvorila meč

Izvor: B92, 12.Sep.2015

Fudbaler Partizana Darko Brašanac istakao je da njegova ekipa nije na pravi način ušla u 149. večiti derbi..."Težak poraz i utakmica za nas, ali zanimljiv derbi. Ne znam šta bih rekao, nemam neki komentar u ovom trenutku. Oni su dosta bolje otvorili utakmicu. Imali smo psihološku prednost posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.