Crno-beli savladali Koper

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2011, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli savladali Koper

Koper – Partizan 3:4 (1:1)
Strelci: 0:1 – Krstajić u 20, 1:1 – Vasiljev (iz jedanaesterca) u 30, 2:1 – Bubanja u 66, 2:2 – Brašanac u 75, 2:3 – Šćepović u 79, 3:3 – Blažić u 86, 3:4 – Adija u 90+2 minutu.
Stadion: Bonifika. Gledalaca: 1.000. Sudija: Frank (Austrija).
KOPER: Nenezić (od 63. Adam), Stančić, Blažić, Hadžić, Marčeta (od 46. Vukelić), L. Pavlin (od 63. Barundić), Karić (od 54. Lizalović), Vasiljev (od 46. Timov), Bunderla (od 70. Barišić), M. Pavlin (od 46. Palčić), Bubanja (od 77. Grižonić).
PARTIZAN: Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski, Petrović, Babović, Vukić, Tomić, Tejgo, Iliev. Drugo poluvreme: Živković, Stevanović, Jovanović, Stanković, Kizito, Medo, Smiljanić, Brašanac, Bogunović, Šćepović, Adija.

Konac delo krasi! Pobeda za kraj mini–priprema u Sloveniji i osmehe pred prolećnu premijeru u Inđiji! Ono što je nesigurni Živko Živković zamalo uspeo da upropasti, to su Darko Brašanac, Marko Šćepović i Dominik Adija uspeli da poprave! Pobedonosni gol iz ofsajda, ali i igra koja može da ohrabri armiju navijača crno–belih pred nastavak trke za bodove.
Duel sa slovenačkim šampionom je bio inspirativniji od susreta protiv kineskog Šanksija. TV prenos i prijatan ambijent na malom, ali lepom stadionu, motivisali su fudbalere Parnog valjka da pruže bolju i lepršaviju igru nego u sudaru sa ekipom Milorada Kosanovića. Protok lopte je bio za nijansu brži, a akcije konkretnije. Na odmor se otišlo bez prednosti, ali samo zahvaljujući odličnom golmanu domaćina Neneziću i nedostatku sreće.
Stefan Savić je još protiv Šanksija nagovestio da će biti tajno oružje srpskog prvaka u prekidima pred protivničkim golom. Dva puta je uzdrmao prečku, u 14. i 43. minutu, a za dlaku je falilo da egzekutori budu i Babović...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kiša golova na "Bonifiki", Adija potpisao presudu

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2011

Partizan na oproštaju od Slovenije slavio protiv Kopra sa 4:3. Crno - beli promašili najmanje deset zrelih šansi, a tri gola primili prakticno bez šanse. Strelci Krstajic, Brašanac, Šcepovic i Adija. I pored cetiri gola, Stanojevic ne može da bude zadovoljan koncentracijom u završnici, narocito...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.