Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 21:47

Crno-beli pucali 20 puta: Moramo da rešavamo neke situacije

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan pobedom nad Radničkim, ne i realizacijom

Zvanična statistika identifikovala je čak 20 udaraca ka Miloradu Kojiću. Iza leđa mladog – i u nedeljnom okršaju vrlo dobrog – golmana Radničkog završila su samo dva.

I to posle šuteva Takume Asana i Filipa Holendera, koji su crno-belima obezbedili tri boda protiv Nišlija, ali u Humskoj dele stav da je trijumf u 31. superligaškom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kolu morao da bude ubedljiviji.

Zadovoljan sam velikim brojem prilika. Ne pamtim da smo ovoliko šansi stvorili na jednom meču, nismo dali mnogo golove, sve ostaloo je bilo kako bi trebalo. Osim realizacije. Raduje me što smo boli opasni, dolazili u izgledne situacije, previše „čistih“ šansi stvorili. Moramo takve situacije da rešavamo. To je jedina zamerka. Sve ostalo, po pitanju odnosa i pristupa, bilo je kako valja“, u kratkim crtama prokomentarisao je Aleksandar Stanojević dešavanja iz Humske.

Trener crno-belih istakao je da je zadovoljan i izdanjem rezervista (Natho, Štulić, Stevanović, Pavlović) i činjenicom da Radnički nije imao nijedan šut ka golu Aleksandra Popovića. Mladi golman dobio je šansu kako bi se ispoštovalo pravilo bonusa pošto se tokom zagrevanja povredio Svetozar Marković, pa je Popović odmenio projektovanog startera Vladimira Stojkovića, a na poziciji štopera zaigrao je Bojan Ostojić.

Svetzarova povreda ne bi trebalo da je teže prirode. Poštedeli smo ga za naredne mečeve. Nismo hteli da rizikujemo. Ostojić je odigrao dobru utakmicu“.

Već od ponedeljka jutro kreću pripreme za novu utakmicu, protiv Mačve u Šapcu, narednog petka, što će biti uvertira za polufinalni meč Kupa Srbije u Novom Sadu sa Vojvodinom.

Protiv Mačve će neki drugi fudbaleri dobiti šansu. Znamo šta su nam obaveze. Spremamo se“, zanima Stanojevića da plasmanom u finale dobije šansu da se bori za trofej.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FALILA SAMO BOLJA REALIZACIJA! Stanojević: Bili smo opasni, moramo da dajemo golove

Izvor: Kurir, 11.Apr.2021

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan pristupom svog tima u pobedi protiv Radničkog iz Niša.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.