Crno-beli posetili prihvatilište za životinje

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli posetili prihvatilište za životinje

Igrači Partizana Nemanja Kojić, Saša Marković i Andrija Živković otpočeli su akciju „Stop nasilju nad životinjama” posetom privremenog prihvatilišta za pse i mačke udruženja za zaštitu životinja „Beta”.
(FOTO: FK Partizan)
U sklopu akcije inicirane od strane navijača i podršku marketing tima crno-belih na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << čelu sa Snežanom Filipović, triling prvotimaca je odneo hranu u prihvatilište na Lekinom brdu i proveo vreme igrajući se sa životinjama.
- Pozivam sve ljude koji imaju mogućnost da udome pse i mačke ili svojim donacijama mogu da pomognu njihovom zbrinjavanju da to urade – apeluje Andrija Živković.
Svi koji žele da pomognu i uključe se u akciju „Stop nasilju nad životinjama” bliže informacije mogu da dobiju na kontakt telefon: 069/2432-382.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana posetili prihvatilište za pse i mačke!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Maj.2014, 16:05

Crno-beli trio Andrija Živković, Saša Marković i Nemanja Kojić odneo je deo hrane u privremeno prihvatilište na Lekinom Brdu i tu priliku iskoristili da se poigraju sa životinjama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.