Crno-beli minutom ćutanja počeli trening pred Real VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 19:22

Crno-beli minutom ćutanja počeli trening pred Real VIDEO

Košarkaši Partizana odradili su trening pred četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige, koju crno-beli igraju protiv Real Madrida.

U četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige, crno-beli će imati pomoć Matijasa Lesora kojem je istekla suspenzija, dok se na drugoj strani za Real Madrid vraća Gabrijel Dek.

Veliki hendikep za košarkaše Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred četvrti meč je povreda Alekse Avramovića, koji je obnovio povredu šake i on najverovatnije neće biti na raspolaganju na sledećem meču.

Podsetimo da za Partizan ni na sledećem meču neće nastupiti Kevin Panter.

Crno-beli su trening počeli minutom ćutanja zbog tragedije koja se danas desila u Beogradu.

Utakmica broj četiri je na programu u četvrtak od 20.30 u Štark areni, i ako crno-beli pobede na ovoj utakmici plasiraće se na fajnal-for Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.