Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2021, 13:58

Crno-beli kreću u Evropi: Luksemburžani bi trebalo da budu lak zalogaj, ali oprez u Humskoj

Rukometaši Partizana na Banjici danas (18.00) domaćini Beršemu u prvom meču prvog kola Evrokupa

Liga šampiona je misaona imenica za srpske rukometne klubove poslednjih godina. Nema nas ni u drugorangiranom takmičenju Starog kontineta, Ligi Evrope, pa je ostao treći rang po kvalitetu, Evrokup. Naš predstavnik je Partizan.

Četa Nenada Maksića je odlično počela Superligu Srbije, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svih pet pobeda, a danas (18.00, RTS 2) na Banjicu stiže Beršem iz Luksemburga u prvom meču prvog kola Evrokupa.

Kapiten crno-belih, povratnik u Humsku, Nemanja Živković, upozorava da su unapred dobijene utakmice u stvari najteže.

"U Arkus ligi smo favoriti u našoj grupi i to se vidi. Trudimo se da nas to ne uljuljka i ne napravi nam problem za utakmice Evrokupa i SEHA lige, jer može da se stekne utisak da nam mečevi u domaćem prvenstvu nisu dovoljno dobra priprema. Što se tiče utakmice protiv Beršema, naš cilj je jasan – to je pobeda sa što više golova razlike, kako bismo pred revanš imali zadovoljavajuću prednost. Važimo za favorita u ovom dvomeču, a takve utakmice su u stvari najteže. Srpski klubovi su se prethodnih godina uverili da Luksemburžani nisu nimalo naivan protivnik. Nećemo sebi dozvoliti da zbog te uloge favorita uđemo u meč bez motiva. Očekujemo veliki broj navijača i pozivamo ih da nas glasno podrže“, poručio je levoruki Živković.

16.30: (4,40) Radnički KG (9,00) Metaloplastika (1,30)

Bek Nikola Ivanović veruje u novi trijumf Partizana.

"Odlično smo otvorili sezonu u ARKUS ligi, ali ništa manje nisam ni očekivao od ove ekipe, za koju smatram da je duplo jača u odnosu na prošlu sezonu. Novi igrači su se već super uklopili. Đorđe Pisarić je naš ‘rukometni Mocart’, Nemanja Živković nam je svima dobro poznato lice, od Uroša Kojadinovića nisam ovoliko očekivao, ali je pokazao ozbiljan potencijal. Ima još tu mnogo sitnica u napadu i odbrani, koje treba skockati, ali idemo polako. Prvo da savladamo Beršem, a onda se spremamo za nove izazove”, istakao je Ivanović.

Crno-beli pozivaju navijače na Banjicu. Cena ulaza za današnji meč je 200 dinara.

------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.