Crno-beli košarkaši preko Krke do prvog mesta

Izvor: Glas javnosti, 12.Mar.2011, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crno-beli" košarkaši preko Krke do prvog mesta

BEOGRAD - Košarkaši Partizana igraju večeras Novom Mestu protiv Krke derbi utakmicu 25. kola Jadranske lige, a eventualnom pobedom stekli bi velike šanse da osvoje prvo mesto na kraju regionalnog ligaškog takmičenja.

"Ova utakmica je od velikog značaja i za Partizan i za Krku, s obzirom na to da se radi o borbi za prvo mesto u prvom delu sezone Jadranske lige. Oni su kolektivno jaki, svaki igrač je podređen ekipi, tako da nema nekoga ko posebno iskače iz tog sistema", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rekao je bek Dušan Kecman za sajt Partizana.

U prvoj ovosezonskoj utakmici Partizan je u Beogradu savladao Krku sa 75:50. "Moramo da budemo spremni na četrdeset minuta bespoštedne borbe, da budemo maksimalno fokusirani na one zadatke koje budemo dobili i da ih u najboljoj mogućoj meri sprovedemo u delo na terenu. Odigrali smo jednu dobru utakmicu protiv njih u 'Pioniru', ali to nije realan odnos snaga", zaključio je Kecman.

Dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, Krka je prva na tabeli sa 17 pobeda i sedam poraza, a Partizan je drugi sa učinkom 16-8.

Utakmica 25. kola Jadranske lige Krka-Partizan igra se od 17 sati u Novom Mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.