Crno-beli: Biće još teže

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli: Biće još teže

Dan nakon pobede nad Makabijem u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige, košarkaši Partizana istakli su da ne žele da upadnu u euforiju i da u četvrtak očekuju još teži duel sa ekipom iz Tel Aviva.

- Makabi je i dalje favorit, igraju i sledeću utakmicu pred prepunom dvoranom svojih navijača. Probaćemo da se mnogo bolje pripremimo za taj duel - izjavio je Dušan Kecman za sajt Partizana.

Plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Lester Mekaleb ocenio je da ekipa mora da ide korak po korak.

- Idemo iz utakmice u utakmicu. Moramo da budemo hladne glave. Želimo da se odmorimo što više možemo i da u drugi meč uđemo još jači.

Bek Aleksandar Rašić naveo je da je Makabi još uvek favorit.

- Pokušaćemo da popravimo ono što nije valjalo i probamo da dobijemo i drugu utakmicu. Najbitnije je da nikada ne odustajemo, da tim do kraja veruje da može da napravi preokret. Moramo da se odmorimo, pogledamo ovu utakmicu i vidimo gde smo grešili. Samo da odigramo maksimalno.

Krilni centar Lorens Roberts ocenio je da Partizan ne sme da ponovi lošu igru iz prvog poluvremena jučerašnje utakmice.

- Druga utakmica će biti potpuno drugačija. Oni će izaći na teren kao što su to uradili u prvom meču, agresivno. Odradili su sjajan posao u prvom poluvremenu, to moramo da sprečimo.

Centar Slavko Vraneš ocenio je da crno-bele sutra očekuje još teža utakmica.

- Biće veći pritisak, ali šta da radimo. I jedni i drugi navikli smo da igramo teške mečeve, na nama je da pokušamo sve, da odigramo maksimalno, a šta će biti, videćemo posle utakmice.

Druga utakmica četvrtfinalne serije između Makabija i Partizana igra se sutra od 20 sati u Tel Avivu....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.