Čovićev peh u Jutarnjem programu - Jovana: Jao, nemojte više o Partizanu... (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovićev peh u Jutarnjem programu - Jovana: ''Jao, nemojte više o Partizanu...'' (foto)

Zanimljiva situacija dogodila se jutros u Jutarnjem programu na TV Prva.

Gost je bio predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je tokom razgovora zatražio od voditeljke Jovane Joksimović da i ona javno prizna da navija za Zvezdu.

''Nije sve crno-belo, ja baš i ne volim da sve bude crno-belo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz različitih pozicija, između ostalog i sportskih. Mislim da je svet u koloru, a i vi više volite crveno-belo. Ja znam da ste i vi i Srđan crveno-beli. Sportski...'', insistirao je Čović

''Pa, priznajem...'', uzvratila je Jovana.

''Ne znam zašto se mi Zvezdaši nešto krijemo, a ovi Partizanovci kada izađu 'gruvaju' iz svih snaga. Mi se stalno nešto ustručavamo, pa jesmo li Zvezdaši, ili nismo Zvezdaši '', nastavio je Čović i u tom trenutku razbio staklenu čašu koja je stajala na stolu ispred njega. ''Evo, istina...''

''Jao, nemojte više o Partizanu da pričate, vidite koliko se iznervirate...'', nasmejala se Jovana, ali prvi čovek Zvezde ju je uveravao da se nije uopšte iznervirao.





''Nisam se ja iznervirao, nego ste mi podmetnuli ovu čašu... Nema veze, idemo dalje... Čim pomenete crno-beli svet, neprijatno je...'', zaključio je on.

Podsetimo, u subotu počinje polufinalna serija plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda se sastaje sa Partizanom, a tim povodom crveno-beli su se oglasili saopštenjem koje možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.