Čović: Raduljica ide, al ne znamo gde

Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Raduljica ide, al' ne znamo gde

Iako se poslednjih meseci spekulisalo da bi perspektivni centar FMP Miroslav Raduljica na leto mogao da završi u Partizanu, od toga izgleda nema ništa!

Izvor redakcije blizak mladom igraču tvrdi da talentovani centar napušta beogradsko predgrađe, ali da destinacija sigurno nije neki domaći klub, već mnogo bogatija sredina.

- Kako sada stoje stvari, Miroslav odlazi iz FMP kao slobodan igrač, ali sigurno karijeru neće nastaviti u Partizanu, već je za njega planirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sredina koja je mnogo bogatija od "crno-belih". Osim toga, Partizan ima centra i za narednu sezonu, a on se zove Aleks Marić - ističe izvor redakcije.

Prvi čovek "pantera" Nebojša Čović otkriva da Raduljica, iako mu po završetku ističe ugovor, neće napustiti Železnik tako lako, odnosno bez velikog obeštećenja i da onaj ko želi da ga vidi u svom dresu mora dobro da odreši kesu.

- Ne ide on u Partizan. Mada, vidim ja da se neki tu vrlo nekonstruktivno šunjaju. Raduljica će moći da pređe u neki drugi klub kada uplati obeštećenje koje je dogovoreno, ugovorom predviđeno i definisano i u razgovorima koje smo vodili sa Makabijem. Raduljica je odbio Makabi, iako je sam napisao cifru za koju je hteo da pređe - kaže Čović.

Rano je za večite

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić kaže da "crno-beli" trenutno ne razmišljaju o bilo kojem igraču, pa ni o Miroslavu Raduljici.

- Daleko je leto, tako da sada uopšte ne razmišljamo o igračima koje bismo mogli da dovedemo - rekao je Todorić.

Ni generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić nije mogao da kaže ništa više.

- Prvi put čujem da se Raduljica dovodi u kontekst sa našim klubom. Nalazimo se usred sezone, tako da, iako se radi o odličnom igraču, izlišno je pričati o tome - poručio je Opačić.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Bogata misterija

Izvor: Kurir, 19.Feb.2010

Iako se poslednjih meseci spekulisalo da bi perspektivni centar FMP Miroslav Raduljica na leto mogao da završi u Partizanu, od toga izgleda nema ništa!..Izvor Kurira blizak mladom igraču tvrdi da talentovani centar napušta beogradsko predgrađe, ali da destinacija sigurno nije neki domaći klub,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.