Čolović stigao u niški Radnički u finiš prelaznog roka

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2024, 17:57

Čolović stigao u niški Radnički u finiš prelaznog roka

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Stefan Čolović deseto je zimsko pojačanje Radničkog iz Niša, a klub sa "Čaira" će registrovati i Denisa Stojkovića, 21-godišnjeg vezistu i nekadašnjeg člana Partizana.

Stefan Čolović je rođen 1994. godine i igra po krilnim pozicijama, a karijeru je započeo u mlađim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Crvene zvezde i Partizana iz kojeg je prešao u Rad, gde je debitovao u seniorskoj konkurenciji.

Bip je član bosanskih klubova Drina iz Zvornika i Sloboda iz Tuzle, a igrao je i u Jagodini, pirotskom Radničkom i Proleteru iz Novog Sada. Usledio je transfer u irski Dandalk, pa Čukarički i, selidba u kragujevački Radnički.

Prošle polusezone je upisao 15 nastupa za Kragujevčane i postigao je dva gola.

Radnički će registrovati i Denisa Stojkovića koji je trenirao sa ekipom na pripremama u Turskoj, a ovaj 21-godišnji fudbaler bio je član Leotara iz Trebinja, Rijeke, Partizana i mlađih selekcija Torina, Avelina, Olimpije i FAL-a.

Tokom zimskog prelaznog roka u Radnički su stigli napadač Boris Krstić, golman Nikola Vasiljević, vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai, napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić, defanzivac Marko Petković, napadač Stefan Vukić, 23-godišnji vezni igrač iz Gane Edmund Ado, kao i krilni napadač iz Nigerije 22-godišnji Jusuf Bamidele.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.