Ćirković prešao u Partizan

Izvor: Beta, 20.Avg.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirković prešao u Partizan

BEOGRAD, 20. avgusta 2014. (Beta) - Doskorašnji fudbaler Rada Lazar Ćirković potpisao je u sredu četvorogodišnji ugovor s Partizanom.

"Presrećan sam što se posle toliko godina zaobilaznim putem vraćam u Partizan, u kojem sam bio u mladjim kategorijama. Radujem se ponovnoj saradnji s trenerom Nikolićem i jedva čekam da se priključim saigračima", rekao je Ćirković novinarima u Beogradu.

Novi štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Partizana će u timu kluba iz Humske nositi dres sa brojem 13.

"Neće mi trebati mnogo da uhvatim ritam sa ekipom. Prethodnih mesec i po radio sam sam, ali sam se uželeo zajedničkog rada sa ekipom. Nisam 100 fizički spreman, ali neće mi mnogo trebati da udjem u formu", rekao je on.

Na pitanje novinanara zašto nije ostao u Partizanu, on je rekao da su tada ljudi u klubu procenili da nije kadar za više i da su se tada njemu i crno-belima putevi ražisli do danas.

Trener crno-belih Marko Nikolić rekao je da Ćirković odgovara njegovoj ekipi. "Polako popunjavamo redove na pozicijama na kojima može da se desi da dodje do promene. Lazar je naša želja već nekoliko meseci, ali su nas administrativni problemi ranije sprečili da dodje do ovog transfera", rekao je Nikolić.

On je dodao da taj mladi reprezentativac Srbije ima veliki potencijal, ali i već dovoljno iskustva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ćirković: Presrećan zbog povratka

Izvor: B92, 20.Avg.2014

Dosadašnji fudbaler Rada Lazar Ćirković potpisao je četvorogodišni ugovor sa Partizanom i rekao da je presrećan što se vratio u klub...Ćirković je član mlade reprezentacije Srbije, bio je u mlađim selekcijama Partizana, igra na poziciji štopera i nosiće crno-beli dres sa brojem 13..."Presrećan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.