Ćirić sportski direktor Partizana

Izvor: Press, 26.Dec.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirić sportski direktor Partizana

Novi Upravni odbor FK Partizan imenovao je bivšeg igrača Dragana Ćirića za novog sportskog direktora.
Ta funkcija bila je "zamrznuta" od odlaska Ljubiše Tumbakovića pre pola godine, ali je nova uprava opet aktivirala."To je bilo jedno od krucijalnih pitanja, jer nisam mogao da zamislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Partizan bez sportskog direktora. Moj predlog da se na tu poziciju imenuje Dragan Ćirić je jednoglasno usvojen i uopšte nismo imali dilemu po tom pitanju", rekao je potpredsednik Ljubiša Tumbaković.

Upravni odbor je u petak takođe odbio ponudu Lila za Petra Škuletića, te konstatovao okončanje štrajka zaposlednih u Sportskom centru Zemunelo koji je trajao oko mesec dana.
Lider JSL Partizan ima šest bodova više od Crvene zvezde na polovini sezone, a pripreme za prolećni deo prvenstva počeće 10. januara.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Ćirić je sportski direktor Partizana

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014

Rečeno-učinjeno. Novi Upravni odbor FK Partizan imenovao je bivšeg igrača Dragana Ćirića za novog sportskog direktora.. . Ta funkcija bila je u Humskoj 1 bila  „zamrznuta“ pola godine, tačnije od odlaska Ljubiše Tumbakovića.. – To je bilo jedno od krucijalnih pitanja, jer nisam mogao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.