Cibona trojkama srušila Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona trojkama srušila Partizan

ZAGREB - Ekipa Cibona savladala je Partizan NIS u meču šestog kola ABA lige – 63:57.

U duelu u Zagrebu viđena je velika borba i drama do samog kraja, obje ekipe smjenjivale su se u vođstvu do posljednjih 60 sekundi, da bi domaći sastav pogocima za tri poena prelomio susret u svoju korist.

'Vukovi' su se ovim trijumfom pomjerili sa posljednjeg mjesta tabele regionalne lige, zabilježivši drugi trijumf pored četiri poraza, dok i crno-bijeli sada imaju identičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << učinak.

Partizan je veoma dobro šutirao sa distance kada je bilo najpotrebnije, ali nije imao dovoljno koncentracije u odlučujućim trenucima.

Mogli su crno-bijeli i ranije da stignu do presudne prednosti, ali im to nije pošlo za rukom, pa je Cibona sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja od strane Bajrama Beriše, poslije trojke Dominika Mavre, privela meč kraju.

(N.N:/RTRS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.