Čestitam Partizanu Top 8, to je uspeh za srpsku košarku

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 15:23

"Čestitam Partizanu Top 8, to je uspeh za srpsku košarku"

Trener košarkaša Igokee Vladimir Jovanović rekao je da će njegova ekipa pokušati da pokaže svoj talenat i kvalitet i odigra dobru utakmicu protiv Partizana

Košarkaši Igokee gostuju sutra Partizanu u 25. kola ABA lige od 20 sati u Beogradskoj areni.

"Prvo bih čestitao Partizanu na fenomenalnom uspehu i plasmanu među osam najboljih u Evroligi, jer mislim da je to fenomenalan uspeh za njih, ali i za ABA ligu i srpsku košarku generalno", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jovanović.

"Ovo je najteža utakmica za nas iz prostog razloga što igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u ovom trenutku. Ekipa Partizana igra odličnu košarku, jako moćna u napadu, možda su najbolji u Evropi sa 'drive and kick' košarkom, imaju veliki broj otvorenih šuteva, stoga i ne čudi procenat ubačenih trojki od preko 47 odsto", dodao je on.

Igokea je 11. na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i 14 poraza, dok su crno-beli prvi sa skorom 21-2.

"Druga stvar koja nama čini ovu utakmicu čini teškom je kadrovska situacija, gde praktično ne znamo da li ćemo sa 10 igrača istrčati na teren i gde cele nedelje nismo imali kvalitetan trening i nismo igrali pet na pet, ali to je situacija s kojom smo se već sretali gde iz svega toga moramo da pronađemo rešenje, da malo improvizujemo", rekao je Jovanović.

"Moramo na gostujućem terenu i pored snage protivnika, da pokažemo svoj talenat i kvalitet, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa i u predstojećem meču ABA lige protiv Igokee treba da bude koncentrisana i da odigra sa velikom energijom i motivacijom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.