Centar stigao u Partizan, evo ko je treće pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar stigao u Partizan, evo ko je treće pojačanje! (video)

Partizan angažovao novo pojačanje.

Ekipa Partizana je uspela da završi treće pojačanje za narednu sezonu.

Kako prenose brojni mediji, Vilijam Mozli je novo pojačanje na poziciji centra, kako se i pominjalo prethodnih mesec dana.

Mozli je prethodne sezone igrao u Trstu, a u dosadašnjoj karijeri je igrao za Fortitudo, Ferentino, Rekanati, Latinu i Lenjano Najts.

Iskusan je centar, ima 30 godina i mogao bi da bude od pomoći Trinkijeriju.

Ugovor je potpisao na dve godine, što je dodatni znak da crno-beli veruju ovom momku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sale ostao bez Srbina i doveo novog centra!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019

Virtus odlučio da se rastane sa srpskim košarkašem...Novo pojačanje u Virtusu, ali i novi odlazak...Džulijan Gembl je novo pojačanje ovog kluba, radi se o košarkašu koji je do sada igrao za SVBD, Brisel, Telekom Bon, Asvel i Nanter pre nego što je stigao u Virtus...Igra na poziciji centra, a...

Nastavak na Sportske.net...

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Partizan doveo centra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 11:07

Bio je najbolji bloker NCCA...Američki centar Vilijam Mozli novi je centar Partizanom, potvrđeno je na sajtu crno-belih. On se, praktično, već mesec dana pominjao kao igrač koji je obećao vernost klubu uz Humske, ali je tek danas stigla zvanična potvrda...Novi košarkaš crno-belih je u junu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.