Čelnik Partizana: ODLAZIM, ako uprava bude ĆUTALA!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnik Partizana: ODLAZIM, ako uprava bude ĆUTALA!

Potpredsednik Partizana najavio na Twitteru odlazak iz kluba ako uprava kluba iz Humske i dalje bude bila nema i ne bude reagovala na sumnjive radnje u domaćem prvenstvu.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić vrlo je aktivan na društvenim mrežama, pre svega na Twitteru. Profil >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji pripada čelniku "parnog valjka", poslednjih dana opsedaju navijači Crvene zvezde, ali i Partizana.

 Vuletić je imao poseban osvrt na utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog, pre svega navodeći gol Milana Pavkova, kada je ostao sam između nekoliko igrača niškog kluba i glavom matirao golmana Nikolu Petrovića. Njega mu se nije svidela reakcija nekadašnjeg Partizanovog čuvara mreže.

Na kritike navijača Crvene zvezde i konstataciju da se ne razume u fudbal, Vuletić je imao zanimljiv odgovor:

"Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' (za opšte dobro)", napisao je Vuletić.

Zanimljiva je i diskusija sa pristalicama Partizana, koji su od Vuletića čak tražili da "parni valjak" istupi iz Linglong Superlige Srbije.

Neki su bili stava da čelnici Partizana suviše mirno i nemo posmatraju neregularnosti koje direktno utiču na pozicije crno-belih, s čim se Vuletić delimično usaglasio:

"Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uporno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo", konkretan je bio potpredsednik Partizana.

Takođe, skrenuo je pažnju da Fudbalski savez Srbije još ništa nije preduzeo po pitanju konstituisanja Komisije za VAR tehnologiju.

"Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom?", postavio je pitanje Vladimir Vuletić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.