Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 23:30

Cela Arena je gledala u Saldanjinu devojku: Bila u vezi reprezentativcem Brazila, pa ga tužila za nasilje

S. L.


Brazilac je stvarno i imao šta da „pokaže“

Košarkaši Partizana su uspeli da upišu veoma tešku pobedu protiv Cedevita Olimpije u okviru 21. kola ABA lige, gde su slavili sa 110:102, čime su upisali i „dupli trijumf“ s obzirom na to sada imaju bolji međusobni skor, ali, publika je u Areni osim košarke imala da vidi i nešto drugo.
Na meču košarkaša se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pojavio i Mateuš Saldanja, napadač Partizana, koji je sa sobom ovoga puta doveo i devojku. Radi se o prezgodnoj Brazilki Gabrijeli Kavalin, koja je već naširoko poznata svetskoj javnosti.
Gabrijela se pojavila u izuzetno zanosnom izdanju koji je isticao njene obline, pre svega skoro obnažene grudi, te se moglo reći i da je ogroman većina publike u Areni i uzdisala zbog njene pojave, jer se nalazila u prvom redu.
Inače, Gabrijela je poznata i po tome što je nedavno tužila Antonija, fudbalera Mančester junajteda, inače svog bivšeg dečka za nasilje.
Ipak, taj slučaj nije dobio svoj rasplet.
U nastavku možete videti i kako izgleda Gabrijela Kavalin, koja je bila u Areni sa Mateušom Saldanjom.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sferopulos: Pogađali su sve

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 00:46

Janis Sferopulos, trener košarkaša Zvezde, bio je zadovoljan nakon pobede njegovog tima protiv Mornara (102:66) u meču 21. kola ABA lige..Domaćin je u Baru pružio jak otpor u prvoj deonici, ali do kraja meča nisu uspeli to da ponove.."Čestitam igračima na pristupu, bili smo fokusirani od starta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.